12.08.2017г. Участие на танцов състав “Български ритми“ към Асоциация“Малага-България-2010“ в Първи международен фолклорен фестивал -Михас – Асоциация "Малага-България 2010"
авг 132017

Асоциация “Малага-България-2010“поздравява участниците в Първият международен фолклорен фестивал Михас. Въпреки обявената лятна ваканция за училище и асоциация дори и в намален състав блестящо се представиха както танцьорите от танцов състав “Български ритми“ така и младите таланти на ПБНУ“Родина“- Ивелина Арабаджова и Кристина Иванова.Благодарим на организаторите на събитието, на ръководителите на танцовият състав г-жа Руми и г-н Стефан Жекови и музикалният ръководител г-жа Татяна Панчова за отличната подготовка и на всички,които ни подкрепиха.