Предстояща изложба под надслов “Заедно можем всичко“-22.09.2017.от 18’30 часа – Асоциация "Малага-България 2010"
авг 142017

На 22.09 в гр. Пловдив в Резиденция “Тракийски стан“ от 18.30ч ще се открие съвместна изложба под надслов “Заедно можем всичко“
Ще се представят творби от изложбите “Приказки от България“ на младия творец Венета Павлова и “Пътуващи стихове“ на испанския поет и склуптор Уго Карвахал . Ще бъдат изложени и наградените детски рисунки от III конкурс “Моят любим герой от българска приказка или книга от български автор“ на ПБНУ “Родина“ -гр Малага към Асоциация “Малага-България 2010“, който се организира по идеята на д-р Радка Георгиева, с участието на г-жа Мими Линева и г-жа Гълъбина Първанова.
Успех в начинанието.