окт 052019

Асоциация “Малага-България-2010“ поздравява учителският екип на ПБНУ“Родина“град Малага и всички учители в родината и по света като им пожелава здраве, професионално вдъхновение, много търпение и любов по трудният път на науката.
Уважаеми учители, Вие не само учите нашите деца,но Вашият всеотдаен труд е основата на ДОБРОТО в утрешният ден.

сеп 242019

24.09.2019  Posted by at 09:56 Всички Коментарите са изключени за ТС“Български ритми“ заедно с деца от ПБНУ“Родина“ с изява на Фолклорен добруджански събор „Мило ми е,драго ми е“,Валенсия

сеп 222019

22.09.2019  Posted by at 06:37 Асоциация, Всички, Култура, Училище Коментарите са изключени за 28.09.2019г. Събрание на Асоциация “Малага-България-2010“

Асоциация “Малага-България-2010“ напомня на своите членове за определеното и гласувано за 28.09.2019г./събота/ събрание. Събранието ще се проведе в библиотеката на българското училище от 13’30 часа. Присъствието на всички членове е желателно.
Очакваме ви!

сеп 192019

19.09.2019  Posted by at 15:14 Асоциация, Всички, Култура, Училище Коментарите са изключени за Пожелание за успешно представяне на Фолклорният Добруджански събор “Мило ми е,драго ми е“град Валенсия

Асоциация “Малага-България-2010“ пожелава на своите участници във Фолклорен събор “Мили ми е драго ми е“-приятно пътуване,успешно представяне и щастливо завръщане в Малага.
Събитието ще се проведе на 20 и 21.09.2019г в град Валенсия.

сеп 162019

16.09.2019  Posted by at 06:39 Асоциация, Всички, Култура, Училище Коментарите са изключени за Тържество по случай откриването на новата учебна 2019/2020 година в ПБНУ“Родина“град Малага

На 14.09.2019г. в залата на културен център “Каранке“ от 12 часа за осми пореден път бе дадено началото на новата 2019/2020 учебна година.Деца,учители,родители и гости споделиха празника с много радост и вълнение. Подготвеното от училищният екип учители-добри професионалисти и трудолюбивите ученици започна с изпълнение на химна на училището,който спечели първа награда от конкурса организиран от Държавната агенция за българите в чужбина“Любка Рондова“ Почетната статуетка бе връчена през лятната ваканция в София на ученичките Ивелина Георгиева и Ани Генева,които при получаването изпълниха на живо училищният химн. На тържеството бе връчена и грамота от Министерството на образованието като знак на признание и оценка за добрата работа на асоциация и училище. Музикалната ръководителка подготвила децата за конкурса г-жа Татяна Панчова със радост и удовлетворение пое заслужената награда.След приключване на вълнуващата програма всички опитаха от вкусната питка под венеца за здраве и успех

след ,което ученици и родители се отправиха към класните си стаи.

след .

сеп 152019

15.09.2019  Posted by at 17:37 Асоциация, Всички, Култура, Училище Коментарите са изключени за 14.09.2019г. Първа родителска среща за новата 2019/2020 година в ПБНУ “Родина“град Малага

сеп 052019

05.09.2019  Posted by at 23:14 Всички Коментарите са изключени за Репетиции на ФГ “ Български ритми „

На 6.9.2019,  след лятна ваканция,  ФГ „Български ритми“ започва отново репетиции, които ще се провеждат :

петък – 19-21ч.

събота – 10.00-11.30ч.

в Граждански център Р.Г.Луна, Каранке , Малага

Заповядайте !

сеп 022019

02.09.2019  Posted by at 07:20 Асоциация, Всички, Култура, Училище Коментарите са изключени за Участие на Асоциация “Малага-България-2010“ във Фолклорен Добруджански събор “Мило ми е драго ми е“ 20-21.09.2019г. Валенсия

авг 262019

26.08.2019  Posted by at 06:57 Асоциация, Всички, Култура, Училище Коментарите са изключени за Събрание на Асоциация “Малага-България-2010“-7 септември 2019година

Асоциация “Малага-България-2010“ напомня на своите членове за събранието,което ще се проведе на 7 септември/събота/ 2019 година от 12 часа в библиотеката на българското училище. Присъствието на всички членове е желателно. Очакваме ви!

авг 232019

23.08.2019  Posted by at 22:40 Всички Коментарите са изключени за Първи учебен ден в ПБНУ „Родина“ за 2019/2020г.

Мило, българско дете,

играчките грижливо прибери,

раничката извади,

моливи, химикал, тетрадки си вземи

и на 14-ти септември към училище „Родина“ ти тръгни…Резултат с изображение за училище

Мили деца,  скъпи родители,

каним  Ви на официалното откриване на новата 2019/20 учебна година!

На  14 септември 2019 г./ събота/ от  09.30 ч. започват учебните часове в ПБНУ „Родина” – гр. Малага. В 10.30 часа ще се проведе обща родителска среща, на която родителите ще бъдат запознати с организацията на училището, на учебния процес, общи правила, класни ръководители , извънкласни дейности и др.
Вашето присъствие е желателно, за да може да получите отговор на всички въпроси, свързани с училището. Децата от Подготвителна група да заповядат в 11ч., когато е предвидена закуска за всички ученици в заведението в сградата.В 12 ч. е  училищното тържество за откриване на  учебната  година   в културен  център “Рафаел Гонсалес Луна”, Каранке.

Очакваме Ви- ученици,родители и гости!