Родителска среща

На 23 ноември 2013 г.  /събота/ от 14.00 ч   ПБНУ   „Родина“ – гр. Малага,  ще проведе родителска среща по искане на родителския съвет към училището. Ще се разглеждат следните въпроси:

1. Бюджет 2013/2014 г., обсъждане на материалните разходи и

възнаграждението на училищния състав.

2. Обсъждане на предложение за намаляване или премахване на месечните такси.

3. Начин на отбелязване на българските празници и тържества.

4. Избор на нов член на родителския съвет.

За организираното и  делово протичане на срещата приканваме родителите да се запознаят предварително с Вътрешния  правилник към устава на Асоциация Малага-България 2010  за управление и организация на ПБНУ “ Родина“. Предложенията Ви нека бъдат конкретни и ясни.

Присъствието Ви е важно, за да получите актуална и достоверна информация.

Share Button
Споделяне:

Може да харесате още...

2 Отговори

 1. Violeta Daskalova каза:

  Имам една забележка към училищното ръководство-защо родителската среща е от 14 ч.,според мен може да се проведе във времето на учебните часове и така няма да се наложи десата да останат още 2 часа след часовете и сътветно да пречат на срещата

  • gparvanova каза:

   Здравейте, този отговор беше пратен на г-жа Даскалова на 17.11.2013 г., тъй като го получих като поща на моя личен адрес.
   Здравейте г-жо Даскалова,
   Часът 14.00 ч е избран, защото тогава приключват часовете и до този час всички зали са заети. В голямата зала се провежда извънкласна дейност Народни танци. Освен това учителите преподават до този час. Смисълът на родителските срещи е да има комуникация между асоциация, училищно ръководство, учители и родители. Разбирам неудобството за Вас, но в противен случай трябваше да се събираме в друг неучебен ден.
   Поздрави Г. Първанова