9.11. 2019г. Асоциация ”Малага-България-2010” проведе събрание за избор на Управителен съвет през следващите две години/асамблея/ – Асоциация "Малага-България 2010"
ное 202019

На 9 .11.2019г от 14 часа в библиотеката на ПБНУ”Родина”град Малага се проведе Отчетно-изборно събрание на Асоциация ”Малага-България-2010”за избор на ново ръководство през следващите две години/Асамблея генерал/Събранието протече по установеният дневен ред и приключи в определеното време. Поради изтичане на мандата и отказ да бъде подновено членството на дългогодишните членове на съвета г-жа Любка Христова и г-жа Бонка Василева Управителният съвет бе гласуван в състав: госпожа Петранка Костадинова председател на организацията, г-жа Петя Арабаджова секретар и г-жа Татяна Панчова – касиер.На събранието бе гласувано като приета от създаването на бългаското училище практика г-жа Виргиния Йорданова -директор на ПБНУ”Родина”град Малага да присъства на всяко заседание на Управителният съвет. Всички присъстващи пожелаха на Управителният съвет- взаимно уважение в дух на разбирателство и още много успехи.