8.12.2018г /събота/ Курс по готварство и Коледни картички – Асоциация "Малага-България 2010"
дек 102018

В събота на 8.12.2018 година Асоциация ”Малага-България-2010”проведе поредният курс по готварство. Д-р Радка Георгиева обясни пред български и испански приятели стъпка по стъпка начина на приготвяне на българската баница и тиквеник.Присъстващите получиха рецептите ,а след това имаха удоволствието да опитат от вскусните Коледни вкусотии.
Вълнуваща и трескава работа кипеше и в българското училище към асоциацията Децата от ПБНУ”Родина” с голям интерес и любов изработваха Коледни картички за любимите си хора,като в подготовката се включиха членове на асоциацията и родители. Благодарим на всички,които се включиха и превърнаха този ден в едно радостно преживяване.Благодарим Ви деца за трудолюбието и старанието.