окт 052020

Въпреки сериозната епидемиологична обстановка във връзка с КОВИД 19 българското училище към Асоциация ”Малага-България-2010” град Малага за девета поредна година отвори врати,за да посрещне ученолюбивите български деца. За да се избегне струпване на големи групи и поради вътрешна организация с наложените правила учебната 2020/2021 година започна на 26.09.2020г. като учениците от начален и горен курс влизаха в различно часово време и се спазваха всички приети мерки за предпазване от опасният вирус.На всеки ученик бе измервана температурата,ползване на гел и предпазна маска.С много вълнение и радост на 3.10.2020 пристъпиха училищният праг и първокласниците на българското училище.Макар и скрити под маските личицата им сияеха и издаваха щастливите усмивки.За новата учебна година отговорният учителски екип се увеличи с още две нови попълнения. Госпожа Елизабет Аромова и г-жа Мариета Павлова ще влеят сили и професионални умения в единомислие и разбирателство с прекрасният екип и ще водят българските деца по пътя на науката.Асоциация ”Малага-България-2010” ги приветства с ”Добре дошли” и пожелава здраве и успех през новата учебна 2020/2021 година на всички ученици,учители,родители и приятели.
На добър час!