Весела ваканция, мили деца!

На 25.05.2024г. приключи учебната година за учениците от първи до четвърти клас на ПБНУ“Родина“. Пред паметника на Кирил и Методи след кратко тържество децата получиха свидетелствата си. Доволни и усмихнати се отправиха към българския щанд и очакващата ги сцена, където сред бурни аплодисменти и радостни възгласи се потопиха в магията на българските танци под ръководството на ръководителката г-жа Наска Тодорова. Нека да припомним, че всяка година през седмицата на културите малките танцьори от българското училище и танцовия състав „Български ритми“, с удоволствие участват в събитието на Район-6 организирано от Кметство Малага. На щанда бяха изложени и наградените рисунки от завършилия конкурс “Моят любим герой от българска приказка“.

Асоциация „Малага-България-2010“ благодари на всички участници и приятели споделили хубавия празник и пожелава весела ваканция на децата. До нови срещи през месец септември!
Благодарим на танцьорите за чудесното представяне!

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

* Copy This Password *