Новогодишно тържество

 

861233_origСкъпи деца, родители, съмишленици,

На 20 декември от 12.00 ч в концертната зала на Каранке ще се проведе новогодишният концерт на ПБНУ „Родина“ – Малага. Този път програмата, която ще представят нашите  ученици, е подготвена  под  ръководството на г-жа Юлиянна Димитрова  със съдействието на всички учители. Дядо Коледа ще дойде с пълен кош подъръци и Снежанка ще бъде негова помощница. Ще има и традиционна благотворителна новогодишна томбола с много награди. Децата от детския танцов състав „Звездици“ с ръководител Дора Рускова ще тропнат хорце и ръченица. Естествено, че ще бъдем сурвакани за здраве и късмет със сурвачки, изработени от нашите ученици и техните родители в събота, 13 декември.

След всичко това ще слезем да се почерпим в бара, където танцов състав „Български ритми“ ще  ни поведе, за да  извием заедно едно хубаво българско хоро и да  си пожелаем много здраве и радости през новата 2015 г.

Молим родителите на децата, които не са ученици в училище „Родина“, а искат децата им да получат подарък от Дядо Коледа, да позвънят на телефон 660 839 446 до 15 декември.

Заповядайте, бъдете наши гости.

 

Share Button
Споделяне:

Може да харесате още...