Първа родителска среща за 2013-2014 учебна година

pnbu-logoУважаеми родители,

Ръководството на Първо българско неделно училище “ Родина“ – гр. Малага, Ви кани на първата родителска среща за новата учебна 2013-2014 година, неделя, 15 септември.

Програмата е следната:

  • В 10.30 ч. трябва да дойдат децата, които са записани в 1 клас, за да проведем тест и определим входящо ниво.
  • В 12.00 ч. ще започне общата родителска среща , на която родителите ще бъдат запознати с организацията на училището, на учебния процес, общи правила, класни ръководители , извънкласни дейности и др.

Родителската среща ще се проведе в културен център Carranque – Centro Municpal Rafael Gonzalez Luna, c/ Virgen de la Candelaria N2, Malaga:


View Larger Map

Share Button

Може да харесате още...

1 Отговор

  1. Това се казва организация и програма.Тук по този начин децата няма как да излъжат че няма родителска среща и всичко се вижда кратко и ясно, поздравления.От моя приятелка която е учителка вече от 3-4 години ако не е лъжа знам, че родители почти не отиват, а ако го направят не спират да се заяждат с преподаватели и да вдигат скандали,което за мен е недопустимо.Все пак трябва да има някаква граница на уважение и все пак нали ние по старите сме пример за по младото поколение или вече нещата не стоят по този начин.