За всички българи в Андалусия

ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В АНДАЛУСИЯ!!!
АСОЦИАЦИЯ МАЛАГА-БЪЛГАРИЯ-2010 УВЕДОМЯВА БЪЛГАРСКАТА ОБЩНОСТ!
По покана на президента на асоциация AVV. CARRANQUE на 11юни от 19 часа /вторник/ в сградата на Културен център-Каранке се проведе среща мажду представители на Управителните съвети на Асоциация-Каранке,Асоциация Другата България и Асоциация Малага-България-2010.Организаторите изложиха становище във връзка с възникналата нова ситуация и дадоха своите предложения като мярка за решаване на проблема.’Българите да работят заедно,ако идеята им е да обединяват българската общност’ като им предоставят всички условия за това.
.Асоциация Малага-България-2010 застава твърдо зад решението си,което сподели на срещата,а именно:
‘При нас всички са Добре дошли! Работим и ще продължаваме да работим за българската общност.Предлагаме  училище признато от Министерството на образованието в България и танцов състав воден от хореограф.Мислим,че можем да работим заедно,ако нашите сънародници споделят нашите идеи.Нашата врата е винаги отворен за Вас’ На въпроса ‘Какво ще стане с нашите учители?’/поставен от представителя на Асоциация Другата България’-отговаряме следното: ‘Можем да преговаряме имате ученици имате и учители нали?’
Драги СЪНАРОДНИЦИ,
ОБРЪЩАМЕ се към всички Вас да помислим за пореден път ЗАЕДНО!
Дали наистина работим за нашата общност? Дали това е нашето желание?И ако е това каква е пречката ДА РАБОТИМ ЗАЕДНО?
Още веднъж заставаме зад позицията си:
Асоциация Малага-България-2010 е асоциация на БЪЛГАРИТЕ ЖИВЕЕЩИ В АНДАЛУСИЯ. Ще продължава да работи за тях и тяхното интегриране. С помощта и съдействието на испанските си приятели и местни институции и асоциации ще популяризира българския бит и култура. Помислете, обсъдете и НИ СЕ ДОВЕРЕТЕ!
от Управителния съвет на Асоциация Малага-България-2010

Share Button

Може да харесате още...