Събрание на Асоциация Малага-България-2010 за месец декември 2013 – Асоциация "Малага-България 2010"
ное 242013

24.11.2013  Posted by at 07:53 Всички

Асоциация Малага-България-2010  съобщава на  своите членове  и симпатизанти  за промяна   на   датата  на    събранието   за месец  декември  поради  предстоящи   културни мероприятия   на  1  декември 2013 г. Същото     ще  се  проведе    следващата  седмица    на  07.12.2013 година  /събота/  от 14 часа  на  адрес:

CARRANQUE

CENTRO  MUNICIPAL

RAFAEL  GONZALES  LUNA

DISTRITO-6 CRUZ DE  HUMILLADERO

MALAGA / българското  училище/

Темите за  разглеждане  са  интересни  и важни за българската   общност  в гр.Малага. Каним   всеки,който желае   да ни уважи с присътвието си.

Очакваме  Ви!