Събрание на Асоциация “Малага-България-2010“-20.06.2020г. – Асоциация "Малага-България 2010"
юни 112020

Асоциация “Малага-България-2010“ напомня на своите членове за събранието,което ще се проведе на 20.06.2020г.от 13.15 чaсa в сградата на българското училище съобразено с въведените мерки във връзка с извънредното положение за предпазване от COVID’19.Уважаеми членове,
преживяваме труден период,но живота продължава и за да се върне нормалният му ход е необходимо дори, и в този критичен за нас и света момент да се вземат решения и да се разрешават предстоящите организационни задачи за асоциация и училище.
Учебната година е към края си учениците ще получат наградата за старанието си своите свидетелства,но за да го има нашето българско училище и следващата 2020/2021 учебна година е нужна нашата подкрепа и отговорно отношение. Моля за Вашето присъствие и активно участие в насроченото общо събрание като се спазват общо приетите мерки за сигурност,а именно: да се носят маски, да се ползват дизенфиктантите, които ще осигурим и да се спазва 2 метра разстояние един от друг!
Очакваме ви!