Приключиха изборите в Малага – Асоциация "Малага-България 2010"
апр 062021

06.04.2021  Posted by at 09:04 Култура, Посолство, Училище

При отлична подготовка и организация приключи изборният ден в Малага.
Асоциация ”Малага-България-2010” организатор на изборната секция благодари на своите сънародници,които със желание дадоха своят глас. Нарушения не бяха отбелязани.Изказваме благодарност на комисията с представител от българското посолство в Мадрид госпожа Мария Янчева, председателя на комисия госпожа Стефка Алексиева както на всички членове и застъпници назначени от български коалиции.
Благодарим Ви уважаеми сънародници,за пореден път се убедихме,че хубавите неща можем да постигнем, ако сме единни,ако сме ЗАЕДНО!
Резултати:
Гласувани -379 бюлетини.
11 броя недействителни.
действителни 368, от които 3 бр.отбелязали “не подкрепям никого”.
Разпределяне на гласовете както следва: 365.
1.ПП Има такъв народ – 150
2.ГЕРБ-СДС – 53