Вълнуваща ваканционна среща- Лято-2018 – Асоциация "Малага-България 2010"
юли 242018

Асоциация “Малага-България-2010“ поздравява и благодари на г-жа Татяна Панчова -член на организацията и музикален ръководител в българското училище към същата за отделеното лично време в името на това благородно дело.
Както отдавна съобщихме. Бившата ученичка от ПБНУ“Родина“ Мина Панайотова от известно време живее в България и при всяка възможност е посещавана от наши членове като получава подаръци и средства от асоциацията. С радост можем да съобщим,че детето се развива добре. Мина е завършила успешно учебната година и до момента е прочела 8 от задължителните 10 прочетни книги. Благодарим ти Таня!

До нови срещи Мина! Бъди все така прилежна както беше и в нашето училище.