Асоциация ‘Малага-България-2010’ поканена от Националното радио на Испания – Асоциация "Малага-България 2010"
апр 172016

17.04.2016  Posted by at 18:51 Асоциация, Всички

Асоциация ‘Малага-България-2010’ бе поканена да представи България по Националното радио на Испания. Репортер бе госпожа Виргиния Йорданова член на нашата организация и начален учител при ПБНУ ‘Родина’ към асоциацията. Госпожа Йорданова с радост прие предложението и запозна радиослушателите със забележителностите на своя роден град Русе. Може да чуете целия репортаж който бе излъчен тази сутрин 17.04.2016г. ТУК:

Ето какво сподели госпожа Йорданова след репортажа:
Няма как да не се чувствам горда, когато се говори за родния ми град Русе по националното радио на Испания и още повече,че имах удоволствието да взема лично участие в това кратко „пътуване“ по русенските улици и исторически забележителности, благодарение на асоциация „Малага–България–2010“!- Виргиния Йорданова