юни 152020

На 13.06.2020г. бяха раздадени свидетелствата на учениците от ПБНУ’’Родина’’ град Малага. Децата със радост и нетърпение очакваха този ден,за да се срещнат отново с любимата своя учителка. Организацията бе съобразена със все още действащите строги мерки за предпазване от заразяване със COVID 19. Подсигурени бяха дезинфектанти,ръкавици и маски. За да няма струпване на хора свидетелствата се раздаваха по строго определен ред както следва:от 10 до 11часа –на първи и четвърти клас , от 11 до 11.15 на ПГ, от 11.30 до 13 часа –на втори и трети клас.Както учителският екип така всички родители и деца бяха с маски.Асоциация ‘’Малага-България-2010’’ благодари на учителският екип и директор за старанието и професионализма за успешно приключената учебна година въпреки сложната обстановка както и за отличната организация в този празничен ден. Благодарим ви родители за отговорността и уважението. Весела ваканция мили деца с много смях и весели игри! Очакваме ви отново през месец септември!