ное 122017

Асоциация “Малага-България-2010“благодари на свои членове,родители на ученици от българското училище и приятели,които се включиха в спешната акция за събиране на средства за автобусни билети на останали без работа и подслон наши сънародници. Господин Емил Марков-председател на родителският съвет пое лично ангажимент за подсигуряване на подслон, храна и транспорт,а ръководителя на училището Виргиния Йорданова, тази нощ се ангажира с изпращането на бедстващите българи,които в момента пътуват за България.
Госпожа Румяна Аврамова и г-н Валентин Василев останали без работа,храна и подслон ни потърсиха за помощ. Асоциация “Малага-България-2010“ винаги е била съпричастна и според възможностите си е откликвала с готовност на всякакви нужди.
Г-жа Аврамова и г-н Василев със сълзи на очи подариха на организацията за спомен сувенирна монета с надпис “Весела Коледа и Честита нова година“Пожелаваме им успешно и щастливо завръщане.
Благодарим на всички

за добротата и щедростта! Да не забравяме,че “Заедно можем всичко“